Over ons

Wat is KLJ Beerzel?

KLJ Beerzel is een jeugdbeweging en staat voor Katholieke Landelijke Jeugd. Hier in Beerzel bestaan we uit vier leeftijdsgroepen: +10 (10-12-jarigen), +12 (12-14-jarigen), +14 (14-16-jarigen) en +16 (ouder dan 16 jaar) en sinds kort ook een +8 (8-9-jarigen). Onze activiteiten vinden plaats op vrijdagavond en zijn voor elke groep om de twee weken. Zo doen wij bijvoorbeeld een bosspel, een dropping, bakstenentocht, waterspelletjes enzovoort. De komende activiteiten kan je terugvinden onder het tabblad activiteiten

Elk jaar volgen dan ook als hoogtepunten van ons KLJ-jaar het weekend en, in de grote vakantie, het kamp. De KLJ telt momenteel een hele hoop leden, geleid door enthousiaste en mega toffe leiding. Meer informatie over de leiding vind je onder het tabblad leiding. 

Naast activiteiten zijn er ook nog onze evenementen namelijk een driedaagse (eind september), spaghettidag (eind oktober), een ontbijtbuffet en een barbecue (begin mei) en carwash en pannekoeken. 

Het KLJ-lokaal:

Overtuigd?

Heb je eens zin om gek te doen waar de anderen rondom jou het doodnormaal vinden? Bruis je van de overtollige energie die je maar niet kwijt kan? Is je vrijdagavond saai of niet wat je er van wil maken? Dan is KLJ-Beerzel echt iets voor jou !

Hoe word je lid?

Lid worden is heel simpel: Je moet gewoon komen! Je kan bij kalender zien wanneer de volgende activiteit in jouw groep is en gewoon eens komen proberen! De rest wordt dan wel verder geregeld via de leiding.