Nieuws

Corona update (vernieuwd 23/05)

Corona update (vernieuwd 23/05)

Beste ouders en leden,

Door de coronamaatregelen hebben we elkaar al een tijdje niet gezien. We hopen dat jullie en jullie familie en vrienden allemaal nog steeds gezond en wel zijn.

Met dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van wat de aanhoudende coronamaatregelen voor onze werking betekenen.

Activiteiten

Voor onze werking volgen wij als KLJ de maatregelen van de overheid strikt op. Dat wilt zeggen dat onze activiteiten ten vroegste eind mei weer van start kunnen gaan. Dit is echter nog niet zeker, dus het kan even goed zijn dat er voor dit jaar geen activiteit meer in zit.

Om jullie toch een beetje bezig te houden proberen we leuke opdrachtjes via facebook en onze website te delen. Heb je inspiratie nodig? Ga hier zeker dan eens kijken!

Kamp

Het kamp gaat door!

De zomer van 2020 wordt ongetwijfeld eentje om nooit meer te vergeten. ⛺ Het wordt een zomer met vele uitdagingen om alles georganiseerd te krijgen maar toch ook eentje waar we al lang met z'n allen naar uitkijken. Aan de hand van een kampdraaiboek gaan wij met onze leiding aan de slag om ons kamp veilig te organiseren met oog op de veiligheidsmaatregelen. 

Laat ons samen zorgen voor een veilige en deugddoende kampzomer! 🕶️🌞

We proberen jullie zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de beslissingen voor onze zomer, we zijn er druk met bezig!

Meer informatie vind je hier

Terugbetaling Ledenweekend

Normaal gezien zouden wij van 10-12 april met zijn allen op weekend gegaan zijn naar Nijlen. Door de coronamaatregelen viel dit echter in het weekend. Wij hadden gehoopt het weekend te kunnen uitstellen en op een later moment te laten doorgaan, maar door de aanhoudende maatregelen lijkt dit steeds moeilijker te worden.

Als leidingsploeg hebben wij dan ook besloten om het inschrijvingsgeld van het weekend dat al betaald was terug te laten storten. Onze kassier zal dit de komende tijd in orde brengen, al vragen wij toch om nog even geduld te hebben indien het niet direct op jullie rekening verschijnt!

BBQ

Normaal gezien zouden wij op zondag 10 mei onze jaarlijkse BBQ organiseren. Door de uitbraak van het coronavirus zijn wij echter genoodzaakt dit evenement te annuleren. Wij bekijken nog of het mogelijk is om onze BBQ op een later moment te laten doorgaan.

Tot slot: Blijf binnen, stay safe! #SaveTheSummer

Groetjes en hopelijk tot snel,

De leidingsploeg van KLJ Beerzel