Nieuws

KLJ Beerzel gaat... bouwen!?!

KLJ Beerzel gaat... bouwen!?!

‘Ze geven slecht weer vrijdag en de andere groep zit dan al in het lokaal? Wat gaan wij dan doen? Bowlen? Zwemmen? We hebben dat al gedaan met onze leden dit jaar, wat nu?’ ‘Warm water, zelfs een kleine lavabo, het zou toch handig zijn om snel even je handen te kunnen wassen of om hier iets af te wassen’ ‘Wie naar het toilet moet gaat nu mee naar de openbare toiletten!’

Al 35 jaar zitten we met onze lokalen op onze huidige locatie achter de parochiezaal Sint-Remigius in Beerzel. De afgelopen jaren kende onze KLJ echter een gestage groei, waardoor onze lokalen bijna letterlijk uit zijn voegen barst. We zijn er van overtuigd dat ons ledenaantal komende jaren verder zal blijven groeien. Er komen nog steeds nieuwe gezinnen in ons dorp wonen door de nieuwe wijken die ontstaan. We willen deze kinderen graag verwelkomen in onze vereniging, daarom moet er zeker iets veranderen aan onze huidige situatie. 

Bouwplannen vallen niet zomaar uit de lucht. Al enkele jaren wordt er over gesproken binnen onze leidingsgroep. In september werd een stuurgroep opgericht, een mix van oudleiding en actieve leiding van onze jeugdbeweging. Het doel van deze groep is het uitwerken van plannen, zowel organisatorisch als financieel, om het bouwen van nieuwe lokalen mogelijk te maken. 

Dromen mag! Het realiseren van deze dromen voor onze Beerzelse jeugd is des te fijner. Wanneer we concrete plannen hebben hopen we op jullie steun. We gaan er in de toekomst alles aan doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van onze plannen.